Synes godt om DNFF


Vi får rigtig mange anerkendende mails og kommentarer fra alle mulige, vi møder på vores vej og på div. sociale medier. Derfor har vi lavet denne side, hvor du kan støtte op om naturlig fitness og bodybuilding ved at give din mening til kende.

I forlængelse heraf er det meget vigtigt for os at understege, at hver eneste lille anerkendende kommentar har meget større effekt, end I tror. Hver enkelt postiv historie og kommentar omkring DNFF og vores konkurrence vil relativt hurtigt give genlyd via Googles søgerobotter og derigennem spredes til alle, der interesserer sig for fitness og styrkesport.

 

Kære Henning

Jeg har netop talt med Anders der var ansvarlig for vores kontrol i lørdags i Randers.
Han havde kun ros til arrangementet og hele setuppet – den skal hermed viderebringes til dig.

Og ellers vil jeg gerne sige tak for et godt samarbejde – det har været rart at møde jer og opleve at jeres tilgang har været både professionel og entusiastisk.

God vind fremover.

Lone Hansen, Director/CEO

 

Hej henning ville bare lige rose dig for dit initiativ for en doping fri sport og sige du har min dybeste respekt.

Mvh Thorsten

 

 “Det er så fedt at se Henning. Endelig! God nyhed i mine ører. Håber det er en konkurrence, vi ser mange år ud i fremtiden”

Jimmie Høeg Rasmussen

 

 

“Julemanden skriver jeg ønskeliste til, om hvad jeg ønsker mig.

Gud beder jeg til om at få opfyldt mine drømme.

Henning Kristensen opfylder mine drømme. Det er, hvad jeg længe har ventet på. NATURAL POWER FITNESS er Danmarks nye fitnesskonkurrence for naturlige atleter”

Soheeyla Løvis Tajbour

 

 

“Har ventet længe på netop sådan et koncept. Ikke på grund af den hårde konkurrence i DBFF, men fordi jeg nødigt vil under mistanke for snyd i forbindelse med en eventuel god placering. Accepterer folks valg, men tager selv dybt afstand!”

Charlotte

 

 

“Hej Henning

Faldt over din side i dag på facebook og må sige, jeg er lykkelig over, at man nu kan stille op til konkurrence i DK, hvor doping er et kæmpe no go! Syntes det er så sejt. Havde selv droppet at stille op i bikinifitness, fordi jeg vidste, at flere piger også der er begyndt at tage diverse ting, og så ville jeg aldrig selv have en chance. Men nu har jeg et mål igen og kan få lov til at stå på scenen, hvor jeg ved, at ingen andre har ¨snydt¨”

Camilla

 

“Kære Henning.

 

Tak for det store ansvar du gennem tiden har pålagt dig med henblik på at skabe et dopingfrit træningsmiljø i Danmark. Det er stærkt gået af dig – og her mener jeg, at det ikke altid kan ha’ været et let psykisk pres du har været under i dit arbejde frem mod at skabe nogle sunde, fornuftige idealer som andre mennesker kan tage ved lære af. Det synes jeg at du lige, fuldstændig umotiveret, skulle have at vide – selvom du næppe har brug for bekræftelsen! .

 

Melder mig med stor glæde som stolt rollemodel og kommende atlet til DNFF på værket i Randers, hvis du tager imod det. Dette er en koncept som skal støttes så meget som muligt, indtil værdierne gennem teamets hårde arbejde skaber normerne omkring forholdet til doping i samfundet. Jeg flytter grænserne – de fysiske og de psykiske, og viser det med stor glæde til omverdenen. Til sidst skal jeg sige, at hvis du på noget plan får behov for hjælp, så er jeg klar på at give den og gøre hvad jeg kan. Det kan være en idé el. hvad som helst du har i tankerne. Jeg er i Aalborg området og promoverer ihærdigt konceptet om naturlig træning. Heroppe synes der at være et særdeles stort behov for det! Nå, nok snak.”

Kh herfra fra en stolt ambassadør – Jacob Winther Rousing